Tävling i Näske

Hejsan!

Igår var jag och tävlade i Näske det gick faktiskt bra ;)
Först ville Zelda inte kilva in i transporten det tog ca 30 min innan vi fick in henne. Sen kom vi 1 timme för tidigt eller vi hade inget att göra i en timme så då fick Zelda stå i transporten i en timme det tyckte inte hon var så jätte roligt.
Sen startanmälde vi och sånt sen skulle jag rida fram då var hon verkligen JÄTTE fin :D
Sen skulle jag in på banan då drog hon upp skalen och blev lite dum. Men bitvis var hon verkligen jätte fin!! Fick bara ihop 154 p och 53.10% men jag är faktiskt nöjd för det var första tävlingen för iår ;) Dessutom var domaren ganska sträng om man får skylla lite på det :D
Jag kom 9 av 11 haha (Y)
(Film kommer evt upp i veckan, håll utkik)

Idag så red jag ut med Johanna det gick också jätte bra Zelda var såklart bäst!
Idag firar jag och Zelda 1 år tillsammans. För prick ett år sedan var jag den allra lyckligaste i hela världen jag hade nyss fått henne! Jag hade åkt bil hela dagen och jag hade hämtat henne ur hagen nere i Gävle - Valbo - Fältis. Det känns som om att det var igår!

JAG ÄLSKAR DIG ZELDA!!! <3


















Lite bilder då ;)
Hoppas det duger. Inte så jätte fin på banan men jag LOVAR det kommer!

/


MIN ALLRA BÄSTA PONNY!!! <3

Hejsan hoppsan!
Igår skaffade jag linser det är så skönt asså! Och snyggt nu får man se mina vackra ögonfransar igen :D Haha!
Nu går jag och sprutar linsmedel i ögonen för det blir så torrt!

----------------------------------------------------------------------------------

Igår var det program träning för Karin det gick bra!
Zelda var helt okej :) Red igenom programet två gånger så nu har jag fått lite hemliga tips om hur jag ska göra, haha! :D
Karin sa att hon trodde att Zelda och jag kunde komma ganska så långt om jag verkligen jobbade på. Inte OS eller SM men runt LA:4 och LA:P1 om jag har tur. Det beror på om hur Zelda blir på banan hon brukar ju kunna ha en tendens till att lägga av systemet där ;)
Vi jobbar på som vanligt med formen och ställningen och såklart tempot. Det går verkligen framåt vi börjar att bli riktigt farliga! Haha nej med det går riktigt mycket framåt och det känns jätte bra!

Till helgen blir det individuell och lagtävling LB:1. Laddar!
Har kollat startlistan också jag startar näst näst sist på hela dagen. Det är 21 starter före mig och första start är runt 10.00 så vi måste åka runt 10.00 snåret ;)
Jag hoppas såklart att det går jätte bra men jag ahr inte så höga krav eftersom att det är första tävlingen för i år ;)

Jag är världens lyckligaste!
Jag är så glad så ååååååhhhhhhhhhhhhhh och lllyccckkklliiiggg!
De bara sprudlar i hela mig!
ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!
JIPPPPPPPPIEEEEE JJJJJIPPPPPPPPPPIEEEEE!!!
Jag är så glad så att jag gråter det går inte att förklarta hur glad jag är jag är så tacksam. Mina föräldrar som ställer upp och min syster som står ut med mig, TACK!
Och jag älskar dig Zelda mer än någon gång annars! Du är så underbar jag önskar att du kunde vara med mig på skolan och HELA tiden jag saknar dig så fort jag har åkt ifrån dig! Gud vad jag är lycklig jag är så glad och jag ÅHHHHHHHH ÅHH ÅHH!
<3
Om det gick skulle jag göra ett mega super duper stort hjärta över hela bloggen stor att den fyllde hela universum!



De här är MIN ponny bara MIN!
(Mästerfotografen själv)



/


Igår, idag och nu

Hej!
Igår gick det jätte bra att rida, jag red igenom LB:1 (igen) det gick jätte bra. Jag red utan stigbyglar så då red jag bättre ridvägar och pang så blev det nogrannare övergångar osv ;)
Hon var ganska låg i formen men jag orkade inte jobba nå mycket för det har varit 25 grader varmt här! Skönt fast ändå inte.
Man var ju inte förberedd! :O
Idag så är det städdag på stallet men jag ska bara sova först sen ska jag upp 9.30 sen bar det iväg igen ;)

Har gjort lite mer på rummet som jag har hittat på men PS var jätte segt så det tog lååånnggg tid.

Vi hörs!





/



Rum

Här har jag minsann gjort ett litet rum, som jag håller på att färglägga i PS nu. Jag har hållt på i 2 timmar och nu orkar jag inte nå längre ;)



BIG COPYRIGHT BY AGNES LILJA
----------------------------------------------------------------------------------------

Snälla rara, skratta inte men jag ska finslipa på slutet, haha! Hoppas min bildlärare blir glad!

Jag älskar den nya reklamen för bredbandsbolaget!

- Låga avgifter när jag ringer Jens, upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget!

Tjohoooo!

Ha det super alla kära!


/



Maja och Johanna <3

Hejsan!
Idag så har jag varit i stallet igen, när jag kom så var det jätte regnigt och molnigt sen slutade det att regna så jag skyndade mig att rida då. Det gick inte nå bra alls i början, Zelda drog bara upp huvet och jag fick ingen ordning på henne, efter ett tag började hon att släppa efter. Hon kanske inte ville jobba pga värdet. Hon styrs ganska mycket av vädret allafall om det är blåsigt ;)

Igår kväll så var jag och Johanna hos Maja. Vi skulle gå och köpa godis det var askul ;D
Johanna hade 20 st enkronor som hon betalade med så hon stoppade i hur många som helst det tog typ 100 år :)
Sen skulle jag betala det gick super bra, haha proffs som jag är (Y)
Tillsist skulle Maja betala, hon köpte godiset och vi hade tagit skit mycket så det gick nästan inte att stänga påsen (:

Så här vart det:

Kassörskan: Det blir 110,50 :-

Maja: *betalde*

Jag och Johanna: *as garv*

Det var så super mycket godis haha!
Vi kollade på Mean Girls först. Den har man typ sätt 100 gånger nu men den är fortfarande haha as rolig, fattar inte hur man kan vara så fetch ;)
Sen kollade vi på Alice i underlandet, den är också as bra. Haha vi hade typ sett 45 minuter av filmen då berättade jag om en kompis som ville se på film hemma hos mig sen somnade hon typ direkt och när jag väckte henne sa hon att hon lyssnade :D
Precis när jag hade sagt det la jag mig ner och började att lyssna sen somnade jag ;)
När filmen var slut så väckte dom mig och då sa jag att jag hade hört och lyssnat jag med haha. Fast SERIÖST jag hade hört lite grann, typ musiken på slutet (Y)

Imorgon ska jag rida ut sen på söndag ska jag hoppa lite. Ikväll ska jag se på Modern Familiy sen får jag se om jag hittar på nått mer. Jag kanske ska vara med min kompis som sa att hon lyssnade ;)

Hejdå ;)

/




Wow, jag uppdaterar!

Ojoj!
Nej fy nu har det gått 3 veckor tror jag! Jag har tränat en hel del för Karin Block och det går bara framåt, det går jätte bra Zelda har blivit mycket mer arbetsvillig och hon är mycket lättare att rida nu ;)
Förra veckan så gick det inte nått bra alls det kändes inge bra så då vart jag lessen och blev lite eller ganska mycket sur så då vart jag en sån där jätte trevlig glad nöjd flicka! Nej så får man faktiskt inte betee beté sig eller hur det stavas! Haha!  ;D

Idag red jag ut med Johanna på Bumpa det gick bra vi red barbacka vi skulle bara ta det lite lugnt. Det blåste lite så Zelda blev lite knasig och började galoppera iväg men stopp fick jag allafall (Y)

Just nu är jag as kär i sånnadära iPod touch och jag ska ha en! Så är det bara!
Jag fick ju 2500:- av Bo Källstrand (Västernorrlands landhövding) :P
Vi fick stependium på 10.000:- (jag och mina två kompisar) för att vi har en sak tillsammans. Vi vart tvingade att bjuda klassen på en resa till nordviks gymnasium men sedan delade vi upp pengarna så då fick vi 2500:- var så jag har ju dom jag kan använda ;) Funderar på att köpa en begangnad för att snåla men det känns som att det är lika bra att köpa en ny när man endå är igång!
Vi får se hur det blir :)

Nu är det låååånngg helg för vi är ledig imorgon, i över morgon, lördag, söndag och måndag! Så härligt asså!
Jag får förlåta alla som faktiskt kollar min blogg, jag är världens sämsta bloggerska! Hihi ;D

Jo för Karin får jag rida med gramantygel  det funkar väl sådär jag rider hellre utan. Sen tycker hon att jag ska trycka fram foten jätte mycket men jag har hört att axel höft och fot ska vara i en lodrätt linje hela vägen om man lägger fram skänkeln hamnar man i bakåtvikt eller nått sen om man har den längre bak blir det framåtvikt :O Vet inte riktigt vem jag ska lyssna på, men man känner sig som en pinne när man har skänkeln så långt fram! Sen måste jag rida med jätte breda händer vilket också är jätte jobbigt, as långa tyglar måste jag ha också så det går inte att svänga!
Men jag får stå ut tills dess att Zelda slutar med sina ''gränser'' om hur fort hon vill gå och hur mycket hon vill jobba. När jag kommit över gränserna så kommer det att gå bättre att rida då kan jag fokusera mer på sitsen ;) Det känns bra det!
Karin är ju trots allt en jätte bra tränare trots att hon är sträng!

Sen har Karin sagt att Zelda lätt kommer att klara LA:1 bra så vi får väl se om vi startar någon sån klass nått i år eller nästa. Kommer förmodligen att bli nästa år ;) Zelda hade allafall kapacitet att klara av att gå mycket högre än det och det var det bästa jag någonsin har hört!

Det går även dåligt på bild fronten så det blir ingen ny hästbild idag!




/





RSS 2.0