Kvällshoppning!

Hej i hattten!

Känns som jag inte har haft tid att skriva, aja nu gör jag det!
Jag tävlade ju i tisdags det gick ju super bra! 0+0 och fick rosett! Hon var jätte spänd på framridningen sen på framhoppningen vart hon lite lugnare sen på banan fick hon egen fart och hade inte en tanke på att vägra. Jätte skönt, vi bara ägde ut alla.
Nej då men jag var jätte nervös för att jag är faktiskt rädd för att hoppa. Jag blir nervös och rädd så jag var jätte spänd sen när jag kom ut från banan var jag tvingad att hoppa av och jag grät och bara, o gud vad grym vi är o herregud, herregud shit! Jag trodde inte det var sant att vi var så bra!

Men jag har ju världens bästa häst så det går ju inte att inte tycka hon är är bäst! Hon räddar mig i alla situationer! Världens bästa ponny!
Nu på tisdag så är det kvällsdressyr hemma och då är det C:1 och B:1. Då jäklar vad jag ska rida! Håll tummarna!
Låter som mycket snack och lite verkstad men man gör ju så gott man kan!

Bild fronten går ju inte så bra, nejnej onej!

Midsommar = Inget speciellt

/



Hoppade lite då

Idag hoppade jag för Maja eftersom att jag ska hopptävla på våran kvällhoppning.
Det gick inte så bra, skulle hoppa bana på 80 cm som jag ska hoppa på tisdag.
Zelda vägrade ungefär 7-8 gånger! Det har hon aldrig gjort förut!!!
Sen rev hon en gång också. Jag red inte så mycket sen var hon ganska så stressad och konstig när vi tog in henne så det kanske var därför :) Hoppas det går bättre på tisdag ;)

Ikväll, då händer det INGENTING! Haha lite grann som vanligt då, får se om jag hittar på nått men vad skulle det vara till exempel!? :D


Min absolut vackraste, underbaraste, finaste, snällaste, snyggaste, gulligaste & mest otroliga ponny!
MIN bara MIN


HÖRS!

/


Tävling på Sundsvalls lantliga

Hej!
Som sagt så tävlade jag i lördags ;) Först så var det LC:1 den gick sådär jag tyckte att jag red slarvigt asså inte så att jag genade i hörnen och sånt men jag drev inte och jag satt mest bara och åkte och så får man ju inga poäng heller! ;D

Vi lastade och åt lunch sen skulle jag rida igen red fram ca 40 min. Hon var jätte fin verkligen JÄTTE FIN då! När jag kom in på banan så vart hon som vanligt. Men hon var faktiskt fin i hela programmet. Jag red mycket noggrannare och bättre då.
Jag fick 158 poäng och 54,48 % MITT REKORD! Däremot regnade och blåste det lite så hon var lite spänd ;) När det har varit dom dåligaste förhållanderna har det gått bäst. Min första tävling i Njurunda fick jag 157 p då var det ungefär 30 grader varmt och nu var det regn och blåst då fick jag 158 p. Jag ska bara tävla när det är skit väder! Jag är allafall jätte nöjd med LB:1 ;)

I LC:1 kom jag fyra av 7-8 st och i LB:1 kom jag sist, haha men struntsamma!!! :)

Nu på tisdag så är det kvällshoppning som jag ska vara med på (LD) 80 cm. När vi skulle anmäla så stog det typ avdelning A och avdelning B vi fatta inget så vi valde bara A, haha. Jag tror det har nått med omhoppning att göra jag kan inte sånt där xD Inte pappa heller!
Hoppas det går bra! Jag har ingen lust att dö inne på banan men det tror jag inte att jag gör :D
Aja ni får se hur det går då!

/


Skolavslutning, bad och tävling!

Halloj!

Imorgon är det skolavslutning JIPPIE! Fixar naglarna men det blir sådär mittemellan bra ;)

Badade nyss med Flora och Thea i Långsjön uppe i skogen där man kan bada med hundarna ;) Det var faktiskt jätte skönt, det måste ha varit minst 18 grader på ytan, najs bajs! När jag klev upp märkte jag att jag hade en blodigel på benet!
 ÄÄÄÄÄÄÄÄ!
As äckligt jag fick panik och drog i den den släppte inte först sen fick jag bort den och dödade den!
HA!

På lördag ska jag tävla på Sundsvalls lantliga, både LC:1 och LB:1 ;) Så jag kommer att ha fullt upp imorgon! Knoppa duscha och grejja vetni :D Härligt!
Zelda vilar idag men imorgon ska jag ta igenom henne lite.
Hoppas verkligen att det går bra! Målet är att slå mitt rekord 156 p xD
Om jag gör det ska jag fira med tårta!
Juste fasen jag måste lära mig LC:1 kan den inte!
Aja nu ska jag åka och ta in hästen min!

Hörs!

/




Lite grejer jag vill ha ;)

Lite grejer jag vill ha, och en massa annat som inte finns på hööks eller ponnyprakt utan som finns på Equeen!
Jag måste bara ha ulltäcket som finns där!!!









































(Bild = Länk)
Hittat här:




Måste även få säga att det här är PATETISKT!




Finns säkert nån stackars häst som haft detta på hovarna!

(Bild = Länk)
Den som vill ha köper det här:




För övrigt så kan det finnas ganska coola grejer på ponnyprakt vissa saker är fina men dom flesta är SÅ knasiga!
Aja mina åsikter ;)
Vi höres eller hur?!

/


Meningslöst inlägg

Hejhopp!

Har absolut inget att skriva och inget att lägga in så jag ska hitta på nått roligt. Håller på att kolla på saker jag SKA köpa!
Lägger in snart!

P.s
Filmen funkar inte sorry!    :(
D.s

/


En till :)

Dags för en ny header ellerhur?! :D

/


Filmen

Jo föresten!
Får se om det går att ladda upp Näske filmen för det har tydligen blivit nått fel :(

/


Hola amigos!

Hola!

Idag har vi haft operationdagverke då samlar man in pengarna till barn i Sudan genom att vara hemma och städa eller nått sen skänker man minst en 100:ing och om man är på företag får man minst 200 kr. Jag var hemma och städade trädgårdsmöblerna men det gjorde jag igår kväll så jag var klar :)
Sen skulle jag och Rebecca skrubba bron så då gjorde vi det sen cyklade jag till Emilia då hade jag Issa och Emilia piknick på bryggan nere vid tjärn det var mysigt sen gick vi upp och spelade oseriös fotboll det var tråkigt så då gick vi oh solade och spelad kort sen badade vi ;)
Det var 18,5 grader på ytan, längre ner var det typ 15 :) Det var kallt men ändå skönt :) Jag och Emilia tävlade om vem som gruvade sig minst det tog 2 och en halv minut för mig att doppa mig och 4 sekunder för Emilia så hon vann :) Men sen vann jag för jag var i mest i vattnet!
HA!

Aja nu är jag hemma och ska snart träna för Karin igen :) Längtar! Det är så roligt att träna för man lär sig så mycket varje gång sen märker jag att för varje träning att vi  blir bättre och bättre! Super härligt!



/


RSS 2.0